Velkommen

Velkommen til Sønderups private dagpleje

Jeg hedder Helle og er fra årgang `73.  Jeg bor i Sønderup tæt på A13 og motorvejen.
Jeg har selv to piger, Louise fra `98 som læser til social- og sundhedsassistent og som bor hjemme ved mig, og så har jeg Nikoline fra `02 som læser til pædagogisk assistent og som bor i Hobro sammen med sin kæreste. 
                                        😀

Jeg har været privat dagplejer siden november 2004. Jeg tilbyder pasning af børn i alderen 0-3 år. Som privat dagplejer er man godkendt af  kommunen og man har årlig tilsyn fra kommunen, som en fast sikkerhed for forældrene. Vælger man privat dagpleje indgår forældrene og dagplejeren en aftale om pasning af barnet, og en fastsat pris, som betales direkte til dagplejeren,  man får så tilskud fra kommunen, som gives 12 gange om året, i forbindelse med betaling til dagplejeren.
                                                                                  🙂
Hos mig er børnene i centrum, jeg arbejder ud fra børnenes mål og behov, og vi bruger en del tid udenfor i den frie natur, hvor børnene får brugt deres motorik og energi. I dagplejen er der plads til alle idet at gruppen max er på 4 andre børn, der vil altid være tid til det enkelte barn, og det er altid den samme voksen barnet og forældrene har kontakt med.

Jeg sætter også som mål, at børnene skal klargøres til deres videre liv, som første punkt jo er børnehaven. Derfor er vi på besøg både i Haverslev og Suldrup børnehaver, hvor børnene er sammen med de "store" børn, og får et indblik i hvad der sker i en børnehave.

Vi bruger rigtig meget tid udenfor i naturen, både i haven men også på gå-ture. Udenfor kan vi udfordre motorikken noget mere end inde, og vi snakker om vejret, dyrene som vi ser og årstiden. 
                                                                                             😀
Vi går i legestue ca. hver 3. uge, sammen med Stinne og hendes dagplejebørn. Når vi er samlet så mange lærer børnene hvordan man omgås andre børn, og flere på en gang. Sammen med Stinne holder vi fastelavn, juletræ og på besøg i zoo. 
  
🙂
Mit hjem er selvfølgelig 100 % røgfrit.
                              🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 11:28
Privat dagpleje har modtaget 3
30.05 | 07:46
Forhenværende børn har modtaget 2
27.09 | 19:37
Velkommen har modtaget 10
31.01 | 12:30
Forhenværende børn har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE